Μια νέα ιδέα για μια νέα εποχή

Εκλεπτυσμένο, έξυπνο και απλό, αλλά ζωντανό και χαλαρωτικό, όλα ταυτόχρονα. Τα ελκυστικά δωμάτια του ΝΟΑ είναι σχεδιασμένα στοχαστικά, μέχρι το τελευταίο φινίρισμα και λεπτομέρεια έτσι ώστε οι επισκέπτες μας να αισθάνονται την πιο προσωπική, οικεία και μοναδική εμπειρία .

Έχουμε ενσωματώσει την τεχνολογία έτσι ώστε όλα όσα χρειάζεστε να βρίσκονται στα χέρια σας. Η διαμονή στο NOA προσφέρει όλες τις ανέσεις του σπιτιού, αλλά καλύτερα. Μια κεντρική τοποθεσία για να ξεκουραστείτε και ένα κοινωνικό, πολιτιστικό κέντρο που μπορείτε να αποκαλέσετε σπίτι.

Περιοχή

Μια ανάσα από την ιστορική Πλατεία Αριστοτέλους, την Αγορά Μοδιάνο, το Εβραϊκό, Αρχαιολογικό Μουσείο και τον Λευκό Πύργο, καθώς και πολλά ακόμη αξιοθέατα, καταστήματα και κέντρα διασκέδασης.

Μετά τη Μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης η περιοχή έχασε τη δυναμική της.Το 1985, τα Λαδάδικα ανακηρύχθηκαν ως περιοχή με πολιτιστική αξία από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας. Ο ιδιαίτερος αρχιτεκτονικός ρυθμός των κτιρίων του 19ου αιώνα διατηρείται και προστατεύεται. Σήμερα, έχοντας περάσει από διαδικασίες αναπαλαίωσης κατά την δεκαετία του 1980, τα Λαδάδικα αποτελούν μία ψυχαγωγική περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζονται πολλά μπαρ, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια και ταβέρνες. Στα Λαδάδικα βρίσκονται οι πλατείες Μοριχόβου, η πλατεία Πετρακάκι, και στα άνω Λαδάδικα η πλατεία Εμπορίου με έξοδο προς την οδό Πολυτεχνείου.

keyboard_arrow_up